Εκπαιδευτικές εκδρομές

1996: Εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα με τη θεατρική ομάδα για να παρακολουθήσουμε δύο θεατρικές παραστάσεις: την «ΗΛΕΚΤΡΑ» στο θέατρο «Σημείο» και «Το σπίτι της Μπερνάρντας Άλμπα» στο Εθνικό Θέατρο.

2001: Εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα με τη θεατρική ομάδα για να παρακολουθήσουμε την παράσταση «Camino Real» στο Εθνικό Θέατρο.

2005: Εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα για να παρακολουθήσει η θεατρική ομάδα την παράσταση θεάτρου κούκλας της ομάδας «Πράσσειν Άλογα» και επιστημονικό ντοκυμαντέρ στο Πλανητάριο.

2006: Εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα για να παρακολουθήσει η θεατρική ομάδα τις παραστάσεις: «Γιαπωνέζικοι κήποι» στο θέατρο ΒΙΟΣ και «Ο κύκλος με την κιμωλία» του Μπρεχτ στο Εθνικό θέατρο.

2007: Εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την παράσταση «Το γαλάζιο πουλί» στην παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

2008: Εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα για να παρακολουθήσει η θεατρική ομάδα την παράσταση «Ρουμπελστίνσκιν» στο θέατρο ΠΟΡΤΑ, αφού προηγήθηκε επίσκεψη και ξενάγηση στο χώρο της Ακρόπολης.

2009: Επίσκεψη και ξενάγηση της θεατρικής ομάδας στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

2010: Εκπαιδευτική εκδρομή της θεατρικής ομάδας στην Αθήνα, επίσκεψη και ξενάγηση στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο της Αθήνας και παρακολούθηση της παράστασης «Τα μαγικά μαξιλάρια της Ουρανούπολης» του Ευγένιου Τριβιζά στο Εθνικό Θέατρο.

2012: Εκπαιδευτική εκδρομή και ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ (Σεπτέμβριος) Εκδρομή και παρακολούθηση του Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας του Κιλκίς (Οκτώβριος)

2013: Εκπαιδευτική εκδρομή και ξενάγηση στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου, στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ (Οκτώβριος)

2014: Εκπαιδευτική εκδρομή και ξενάγηση στα Αρχαία Θέατρα της Θεσσαλίας, στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ (Οκτώβριος)